BWT Bestmax Soft XL waterfilter

BWT

BWT Bestmax Soft XL waterfilter

€174,00 Excl. BTW

OP AANVRAAG
NEEM CONTACT MET ONS OP
0 recensies
Artikelnummer: BWT-XL.
0


Perfect koffiewater, bij elke lokale waterkwaliteit, dat is wat BWT water+more belooft. BWT bestmax SOFT is de specialist in warme dranken en vult nu het allround-productgamma van BWT water+more aan. Onbehandeld water met een geringe hardheid wordt doelgericht voor de door koffiespecialiteiten gestelde eisen geoptimaliseerd. Uw voordelen: steeds een perfecte mineralisatie, een ideale carbonaathardheid en een pH-waarde voor de beste koffie. Maximale efficiëntie dankzij de beproefde BWT HET-technologie voor maximale filtercapaciteiten behoort daarbij tot de probate sterke punten van BWT bestmax SOFT. Daarnaast maakt de verder ontwikkelde bypass-techniek de afstemming op de eisen voor de beste koffie mogelijk. BWT bestmax SOFT-filters zijn daarom voor alle warme dranken op maat gemaakt, uiterst efficiënt en economisch.

UITVERKOCHT

De capaciteit van BWT Bestmax Soft XL is 8160 liter of 1 jaar (bij kH waarde van 10º)
TypeWaterfilters
StatusNieuw

Gerelateerde producten

Bent u op zoek naar een nieuwe warme dranken automaat van de merken Aequator, Animo, De Jong Duke, Dr. Coffee, Etna, Iberital, Magister of Rheavendors?

Of bent u in het kader van circulair ondernemen op zoek naar een gebruikte machine die wij helemaal hebben gereviseerd zodat deze machine inclusief onze garantie weer een tweede leven krijgt?

Neem dan contact op met onze verkoopadviseur Albert Velthuis via e-mail albert.velthuis@24-7koffieservice.com of via telefoonnummer 030-6332978.

Wist u dat wij ook:

a. waterkoelers kunnen leveren?
b. koffiemolens (grinders) van Fiorenzato en Macap leveren?
c. reinigingsmiddelen leveren van vele merken en in vele maten en soorten?
d. onderhoudscontracten kunnen aanbieden als uw apparatuur bij ons in onderhoud is genomen?

Bel ons gerust voor de mogelijkheden!

tags

koffie

BWT

Brita

koffieautomaten

douwe egberts

selecta

vending

cappuccino

waterfilter

espresso

Water

Water and More

Water & More

waterfilters

gefilterd water