Verzending & Retouren

Verzending & Retouren

AFHALEN
Plaats uw bestelling in de webshop en geef aan dat u wilt afhalen. Laat telefonisch even weten hoe laat u komt, dan komt u nooit voor een gesloten deur te staan. In principe kunt u terecht van 8.00 tot 17.00 van maandag tot en met vrijdag.

OPSTUREN
Wij versturen met DHL. Kleine(re) bestellingen gaan soms per enveloppe. De meeste bestellingen gaan per pakket. De minimale kosten zijn € 20.00, echter boven een bestelbedrag van € 250,00 is de verzending gratis. Deze gratis verzending is van toepassing op alle landen die tot de BeNeLux behoren. Prijzen incl. verwijderingsbijdrage, excl. BTW

BETALING
U kunt in de webshop betalen met iDEAL (een systeem van de Nederlandse banken),  Bancontact/Mister Cash (een systeem van de Belgische banken) of creditcard. Bij het afronden van de bestelling kunt u uw voorkeur aangeven. 

BTW VRIJ BESTELLEN?
Bedrijven buiten Nederland kunnen een BTW-vrije levering krijgen. Maakt in dit geval eerst een account aan met uw naam en adres. Geef uw BTW-gegevens door per e-mail aan albert.velthuis@24-7koffieservice.com. Nadat wij uw gegevens hebben gecontroleerd, activeren wij uw account voor BTW-vrije leveringen.

RETOURNEREN?
Indien de artikelen niet naar wens zijn, kunnen deze worden geretourneerd. Dit moet dan wel binnen 15 werkdagen na ontvangst geschieden en in dezelfde staat als waarin u ze heeft ontvangen. Onderdelen dienen  ongebruikt te zijn en in dezelfde verpakking te worden geretourneerd aan 24-7 Koffie Service B.V., Grote Wade 62, 3439 NS Nieuwegein. Wanneer niet aan deze voorwaarden is voldaan, dan kunnen wij een retourzending niet in behandeling nemen.