Nieuws

18 maart 2021 - Vijfjarig jubileum

Op 18 maart 2016 werd 24-7 Koffie Service B.V. officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We zijn gestart met vier eigenaren, maar als gauw zijn we begonnen met groeien. Nu, precies vijf jaar later, kunnen we met trots zeggen dat we gegroeid zijn en een vaste klantenkring hebben opgebouwd.

Op zoek naar een onafhankelijke servicepartner?

Service verlenen is ons vak. Bent u op zoek naar een onafhankelijke servicepartner, waarbij u niet vastzit aan een verplicht koffiecontract? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ad-hoc technische service aan op aanvraag binnen 24 uur na storingsmelding. Bent u tevreden?

Feestdagen

De medewerkers en directie van 24-7 Koffie Service B.V. wensen iedereen fijne Kerstdagen en een gezond, gelukkig en succesvol 2020 toe!

Neo Barista reinigingsmiddelen voor uw koffie apparatuur

Vanaf heden kunt u bij 24-7 Koffie Service B.V. ook Neo Barista reinigingsmiddelen bestellen voor uw koffie apparatuur. Met deze scherp geprijsde reinigingsmiddelen kunt u uw koffie apparatuur dagelijks, wekelijks en maandelijks voorzien van het beste onderhoud dat u als gebruiker kunt doen.

Nieuwste aanwinst

Met trots kunnen wij melden dat ook onze collega Henk voorzien is van een nieuwe werkplek. Inmiddels hebben wij nu 5 nieuwe bedrijfsauto's rondrijden om al onze klanten te kunnen bezoeken. Wij wensen ook Henk veilige kilometers en veel werkplezier.

Trots

Opgelet! Vanaf vandaag kunt u deze full-options bedrijfsauto van 24-7 Koffie Service tegenkomen! Met trots kunnen wij melden dat ook onze collega Hennie voorzien is van een nieuwe werkplek. Wij wensen Hennie veilige kilometers en veel werkplezier.