Nieuws

Feestdagen

De medewerkers en directie van 24-7 Koffie Service B.V. wensen iedereen fijne Kerstdagen en een gezond, gelukkig en succesvol 2020 toe!

Neo Barista reinigingsmiddelen voor uw koffie apparatuur

Vanaf heden kunt u bij 24-7 Koffie Service B.V. ook Neo Barista reinigingsmiddelen bestellen voor uw koffie apparatuur. Met deze scherp geprijsde reinigingsmiddelen kunt u uw koffie apparatuur dagelijks, wekelijks en maandelijks voorzien van het beste onderhoud dat u als gebruiker kunt doen.

Nieuwste aanwinst

Met trots kunnen wij melden dat ook onze collega Henk voorzien is van een nieuwe werkplek. Inmiddels hebben wij nu 5 nieuwe bedrijfsauto's rondrijden om al onze klanten te kunnen bezoeken. Wij wensen ook Henk veilige kilometers en veel werkplezier.

Trots

Opgelet! Vanaf vandaag kunt u deze full-options bedrijfsauto van 24-7 Koffie Service tegenkomen! Met trots kunnen wij melden dat ook onze collega Hennie voorzien is van een nieuwe werkplek. Wij wensen Hennie veilige kilometers en veel werkplezier.

3 jarig bestaan 24-7 Koffie Service B.V.

Vandaag drie jaar geleden zijn wij gestart met ons bedrijf 24-7 Koffie Service B.V. Gestart door vier partners en inmiddels uitgebreid met vier technisch specialisten in de buitendienst. Op 1 april start onze office manager. Iets waar wij enorm trots op zijn.

Welkom on board!

Ter uitbreiding van ons team stellen wij met trots een nieuwe collega voor. Hennie Noordhoek is aangesteld als technisch specialist bij 24-7 Koffie Service B.V. Wij wensen Hennie veel succes, werkplezier en uitdaging toe in ons team.